Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вона хоче допомогти всім кому в її силах. Щира, добра, весела. Віддасть останнє що в неї є, аби допомогти людям.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Чоловік, діти, онучка.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Жінка з великої літери. Таких як вона більше не має. Вона готова життя віддати заради своїх близьких людей. Найкраща, добра, щира, весела.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона завжди каже , що їй нічого не потрібно, головне щоб всі були здорові та живі. Але я хотіла бы, щоб матуся поїхала на якийсь чудовий курорт.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя матуся і без номенації найкраща, але я хочу щоб вона була прикладном для інших матусь, щоб всі прочитав про неї щось виправили в собі. Наша матуся ідеальна мама!!!

Найкраща матуся в усьому світі

Нашу маму звати Наталія, їй 43 роки. Вона має чоловіка, двох дітей, зятя, та онуку. Мама в своєму дитинстві перенесла більше 10 операцій на ногах, вона отримує пенсію як інвалід дитинства. В своєму житті вона перенесла багато болю та страждань, але її це не зламало, а навпаки тільки робило сильніше. Мама завжди в русі, постійно чимось зайнята. Дуже добра, готова віддати останнє людині, аби і неї все було гаразд. В нашому домі завжди багато друзів батьків, які приїхали до них в гості. З роками здоров'я матусі погіршується, але вона не падає духом.... Вона в нас сама найкраща. Мы її любимо, цінного та хочемо щоб вона жила вічно....

Більше