Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя мама-дивовижна жінка! Тільки вона може надати дуже сильну підтримку нам с братом, вона завжди вислухає усі наші проблеми і намагатиметься на максимум допомогти нам, наша мама завжди підтримує усі наші починання! Мама - це найкращий друг, у мамусі дуже велике і палке серденько,іноді здається що вона може обійняти весь світ!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я вважаю,що мама сама себе надихає,мамуся любить себе і цим показує,як вона любить мене і брата, як потрібно цінувати себе і тоді люди навкруги будуть відноситися з повагою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама має чарівну посмішку, дуже щирі очі, я пишаюся тим що моя мама завжди залишається чесною з людьми, мама неймовірно енергійна жінка, вона любить подорожі та спорт.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Понад усе я хочу, щоб наша мама завжди посміхалася! Мамуся мріє побачити океан,і я точно знаю що настане та мить коли я втілю цю мрію у реальність!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо моя мама того варта!

Моя мамуся - найкраща жінка у Всесвіті

Моя мама дуже сильна в водночас тендітна жінка, іноді я дуже дивуюся як можна бути такою мудрою! Я точно знаю що я завжди можу прийти до мами і вона зрозуміє мене,мама не буде сварити чи дорікати мене в чомусь. Мама тіки скаже,що все буде добре і що вони з татом завжди поруч,це надає сил рухатись далі і я дуже вдячна Богу що я донька саме цієї мами, бо вона краща з кращих!

Більше