Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя матуся найгарніша, найдобріша,найніжніша, найпрацьовитіша та найсильніша. Найбільше досягнення моєї мами одружилась та народила нас.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Ми та наш тато.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Особливу увагу хочем приділити маминим рукам. Тонкі кисті й довгі пальці завжди м’які на дотик, не дивлячись на те, що вона важко працює кожен день. Ми любим моменти, коли мама гладить нас по голові або втішає. Тоді ми відчуваєм себе захищеним від усіх бід і проблем. У моменти, коли ми відчуваєм смуток, ніжний і м’який мамин голос змушує нас відчути себе по-справжньому вдома, затишно. Не дивно, адже саме ця людина є душею всього нашого домашнього вогнища.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє про подорож. Ми б подарували б їй відпочинок.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Моя мама повинна отримати звання ,,Мама року''. Бо вона виділяє до нас стільки доброти та ніжності,скільки всі мами на світі разом.

Домівка

Мама народилась 14.04.1987року. Другою дитиною у сім'ї. Вона отримала вищу освіту. Через деякий час вона одружилась на моєму татові 07.07.2007року. І потім чере 2 роки народила мене, а далі й інших моїх братиків та сестричку. На данний момент в моєї матусі 4-ро веселих діточок.

Більше