Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Найбільше досягненя моеї матусі - це народити діточок та подарувати кожному шматочок свого серденька. Вислухати та дати поради , втішити та пожаліти . Надати надхнення , навчити , виховати , дарувати любов та затишок кожному з нас. Це важко буде завжди , бо для матусі ми завжди будем маленькими. Співчування та переживання від мати буде надходити завжди.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я гадаю , надхнення їй надає її щира любов до нас.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Моя матуся дуже добра та завжди весела . Вона дуже працьовита та в неї золоті руки , за що вона не візьметься - все зробить щонайкраще. Вона розумна та дуже красива. Матуся вміє смачно готувати , шити різні сукні , гарно співати. А більше усього вона вміє вислухати та зігріти словами!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мабудь вона мріє , щоб кожен з нас (дітей) був здоровий та щасливі. Матуся полюбляє різний гарний посуд , тому мені би хотілось подарувати ій великий набір посуду та постільну білизну.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що вона і є найкраща мати у світі! Моя мама отримала медаль Мати героїня , також мої батьки отримали нагороду Найкращі батьки 2020 року . Це важка праця виховати п’ятьох дітей і кожному дати навчання , порад , знайти підхід ... Мої батьки роблять для нас усе і дають усе що бажаємо.

Моя красуня матуся

Мою матусю звуть Світлана , на даний момент їй 42 роки. Вона невеличка на зріст , має зелені очі , темно-русяве волосся та велике серце. З татком вони одружились в 18 років та живуть разом й досі . Моя матуся як бджілка , дуже працьовита , тому й багато працює. Вона полюбляє квіти та вміє гарно співати . Матуся дуже чемна та вихована , вона допомагає літнім людям ... Я дуже люблю її та батька , вони найдорожчі для мене на усьому світі . Я вдячна їм за все!

Більше