Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Мою маму звати Ольга Володимирівна! Її 47 років. Найбільшим досягненням однозначно я вважаю те, що вона стала мамою та бабусею. А ще її досягнення в тому, що вона знайшла своє місце в житті. Вона вже багато років працює вихователем в дитячому садочку і обожнює свою роботу з дітками.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Я знаю, що вона знає та відчуває що ми (сім’я) всі її дуже любимо та поважаємо, саме наша підтримка та любов її надихає працювати над собою.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Перш за все я захоплююся її Мудрістю та Розумінням. Ми розуміємо один одного з одного слова, я завжди можу до неї прийти за порадою, за підтримкою, за допомогою ... Вона мені не тільки мама, вона мені справжня Подруга, якій я можу розповісти абсолютно все. Вона все життя присвятила мені, я в них з татом одна, але вже тепер трошки все змінилось тому, що в них є вже син (зять) та така довгоочікувана внучка, яку вони просто обожнюють. І тепер я можу сказати, що будучи мамою я буду намагатися стати для своєї донечки найкращою мамою в світі, як в мене була, є і буде моя Мама!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Я точно знаю, що вона мріє дожити до тих часів, коли її єдина внучка вийде на пенсію, щоб вона була спокійна. Вона завжди про це всім каже. Ще вона хоче та молиться, щоб ми були завжди здорові та щасливі. А подарувати ми хочем її ще внучка)

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Напишу дуже коротко про це. Тому, що якби не Мама, не віра в мене, не підтримка та знання, які вона вклала в мене, я б не стала тією людиною, яка я є. Я надзвичайно їй вдячна. Без неї я б просто пропала ...

Найкраща мама та бабуся!

Моя мама завжди прямолінійна, от що думає, те і скаже. Я завжди прислухалася, прислухаюся і буду прислухатися до її порад, вони дуже важливі для мене. В неї велике та добре серце, адже вона вихователь і для неї дітки - це її «другі діточки», як вона їх називає. Має багато друзів та колег, які її цінують та люблять от уже багато років, вона щаслива дружина, мама та бабуся! Любіть, цініть та поважайте своїх батьків, адже ми для них цілий світ! Люблю тебе, Мам і дякую тобі за все!

Більше