Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Вікторія чуйна та турботлива мама! Майже 8 років тому, залишившись без міцного чоловічого плеча поруч з новонародженою дитиною вона не розгубилася і почала рухатися вперед. Жити на 860грн було складно, тому їй треба було знайти роботу, яка дозволить ростити маленького синочка і в той же час заробляти кошти. Тому вона створила сторінку в інстаграмі та почала пробувати продавати жіночий одяг та взуття. Згодом по трошки її сторінка зростала і росли заробітки. Вона змогла виховувати сина самостійно, бути завжди поруч і дати йому все те, що було у інших діток. На даний момент у неї вже два синочка і вона вдруге вийшла заміж. Почала вести власний блог. Робить неймовірні фото! Вони ну дуже гарні! Вікторія - це та людина, яка будь-яку справу робить на всі 200.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Її дітки та чоловік

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Красуня, розумна, чуйна, любляча, талановита.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Про власний будинок. Величезний букет квітів!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому, що вона приклад мами, якій під силу все. І навіть з малою дитиною на руках без чоловіка можна стати на ноги і рухатися вперед!

Сила жінки в її дітях!

До народження старшого сина, вона зрозуміла, що її чоловік перший тільки на словах обіцяє все зробити для низ з сином. Та дій від нього ніяких не було. Він любив випивати з друзями та пропадати на декілька днів. Тож після народження дитинки, Вікторія твердо вирішила, що їй буде комфортніше у двох з сином без такого чоловіка поруч. Тоді вона не дуже уявляла, як її життя складеться далі. Та вона знала, що так точно для низ з сином буде краще у будь-якому випадку. Батьки її повністю підтримали у її рішенні. Було важко виживати на 860грн у місяць. Одні тільки памперси на місяць виходили майже на та сумму. Тому вона розуміла, що треба не шукати роботу, а пробувати створити власний заробіток з яким вона зможе бути 24/7 з сином та отримуватиме кошти. Спочатку вона продавала за символічну сумму посилання на постачальників. Гроші були невеличкі, та все ж радувало те що, хоч якийсь заробіток з‘явився. Згодом вона створила комісійний магазин в інстаграмі і продавала речі сина там та допомагала іншим продати речі їхньої малечі. Згодом з’явилася думка спробувати продавати жіночий одяг та взуття. Знайшовши постачальника вона почала працювати і в неї були перші успіхи. Поступово Віка розвивалася і розвивалася разом з нею її інста магазин. Вона змогла справитися з розлученням, встати на ноги і дати синові все, що від неї залежало та навіть більше. Через пару років вона познайомилася з майбутнім чоловіком, який став справжнім батьком старшому сину! Зараз в них два сини, заради яких вони стараються і рухаються вперед!

Більше