Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Супер мама- тому що ,мама вміє підтримати, вислухати,допомогти.Мама завжди нагодує темплими та смачними млинцями зранку та поцілує на ніч . Збере мене до школи та тата на роботу ,потім іде займатись моїм меншим братиком .Тато говорить що наша мама найкраща бо вміє зробити так щоб додому хотілось повертатися як найшвидше .Мама створює гармонію та затишок вдома.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Звісно ж це підтримка рідних. Діти для кожної мами це вже дуже велике натхнення . Допомога та підтримка чоловіка теж багато чого варті.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Ми дуже люблю свою матусю. Її любов для мене тепліша за сонце, тому що вона ніжить мене своїми промінчиками материнської любові і дарує гарний настрій щодня.Наша мама дуже розумна жінка. Вона багато читає і завжди допомагає корисними порадами.Вона наче наш янгол охоронець, така турботлива і смілива. Її милосердність слугує для нас ідеалом, а доброта і щирість справжніми джерелами натхнення.Отже, найближча до серця людина у світі - це, безперечно, мама. У кожної людини вона асоціюється з різними почуттями, але найголовніше це її любов, за яку ми маємо дякувати нашим матусям щодня.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Найбільше мама мріє про стільчик для годування 5 в 1 ,для мого меншого братика

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Наша мама - найкраща, бо присвятила нам своє життя. Люблю її за те, що вона добра і може прийти на допомогу в будь-якій ситуації. Дякуємо їй за те що переживала за нас, ночей не досипала... Словом, мама - це найрідніша душа. Бути мамою чудово, особливо це відчуваєш, коли твої синочоки вперше промовляють - мама, роблять перші кроки і люблять тебе щиро-щиро.

Мама року

Нашу маму звати Світлана,їй 25 років . Після школи мама вступила до коледжу де здобула освіту за спеціальністю - медична сестра ,працювала 5 років у дитячій хірургії та паралельно навчається у Київському університеті на Лікаря педіатра .Найбільша мрія мами допомагати дітям. Зараз наша мама знаходиться у декретній відпустці з моїм маленьким братиком ,наша мама найкраща а тому ми з татом намагаємось їй в усьому допомагати . Коли мені було лише 5 років мама з татом познайомились ,а через деякий час і одружились . Мені тато і мама зразу наважились пояснити що у мене тепер буде нова мама . Спочатку я не розумів чому так адже моя рідна мама мене покинула,але вони зі мною багато говорили ,пояснювали і я зрозумів що не слід засмучуватися і потрібно жити теперішнім часом. Невдоволені мама з татом подали документи на усиновлення. З тих пір я завжди називаю її мамою ,і так це дійсно моя мама бо вкладає в мене та братика всю свою душу та доброту аби ми виросли гідними людьми .

Більше