Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Як легко і водночас важко писати про найдорожчу і найріднішу... Легко, бо точно знаєш, що написати і важко від того, аби осягнути всі позитивні риси і зуміти словами передати всю любов і силу ніжної і чуйної, сильної і такої хороброї, тендітної і красивої, нашої матусі! Це прекрасна жінка - вчитель, яка вже протягом багатьох років невпинно відкриває своє серце і віддає його частину кожному учню, скільки юних людей ти випустила в життя! Як приємно, що через роки вони повертаються до тебе з словами вдячності і поваги! Ще з самого малечку нас охоплює гордість, коли запитують чиї ви дітки і ми називаємо твоє ім'я бачачи як в примній посмішці розквітає обличчя співрозмовника! Твоє невтомне серце настільки велике і щире, що ладен допомогти кожному, знайомому чи незнайомцю! Матуся ніколи не пройде повз того хто потребує допомоги і з самого малку вчила нас, так як кодись і її бабуся, що наавіть немаючи грошей дай хоча б копійки, але допоможи людині! Ти невтомлюєшся піклуватися і допомагати нам, своїм дітям, онукам незважаючи на втому чи погане самопочуття жертвуєш всім, аби ми посміхалися! Згадую часи, коли не було змоги особливо шикувати, але завдяки тобі Ми з сестричкою завжди мали ляльку, смачненьку цукерку і нову сукню на свято! Наевно, через дефіцит всіх цих речей ми досі пам'ятаємо смак кожного льодовика, зачіску улюбленої ляльки... Як сильно тебе люблять онуки і це бажане ба-ба, коли маленькі ручки відчувають твоє тепло і тягнуться до тебе! Якби не ти, ми б ніколи не змогли стати такими як є! Ти навчила нас любити, поважати, цінувати, трудитися і ніколи не здаватися! Ви х татом показали нам справжній приклад міцної і лблячої сімї, адже вже майже 35 років крокуєте поруч один з одним по житті! На життєвому шляху нашої мами було багато випробувань,важка хвороба нашої бабусі спочатку однієї потім іншої, яких ти доглядали до самого останнього подиху! Коли втомлена валилася з ніг, але підтримувала домашній вогник!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Мені здається, що наша матуся ніколи не зупиняється ... вона наче нова книга в яку закохуєшся ще з назви, а потім захоплюєшся змістом і з таким запалом читаєш, що ж буде далі! Ти надихаєшся сім'єю, роботою і напевно кожним днем, бо незважаючи на обставини, або погоду знаходиш щось прекрасне щодня! Нещодавно наша мама стала бабусю, майже одночасно ми нагородили вас онуками! І знаєте, правду говорять про любов бабусь до своїх внучат, напевно вона ще більш неосяжна ніж до власних дітей! З їх народженням мама ніби почала сіяти по новому, по іншому! І вуаля, бабуся стала ще більш квітуча, бо як же можна сидіти на місці, коли маленькі козаки щодня вчаться чомусь новому під твоїм пильним люблячим поглядом!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Мама,матінка, матуся- безмежна любов, найніжніжа і найдобріша, найкрасивіша і найелегантніша, невичерпна енергія, розум, справедливість, терпіння, затишок... Чи можна описати всі твої регалії! Твоє життя - це безкінечний шлях роботи над собою і самовіддачі сім'ї і роботі!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Найбільша мрія мами - це щастя і здоров'я її сім'ї (чоловіка, дітей, зятів, онуків)! А я мрію, щоб мама жила вічно, не хаоріла і завжжи посміхалася! Хочу мати змогу подарувати мамі відпочинок, поїздку в нові туристичні місця, на море, в гори ...бо в повинні домашніх і робочих турбот, вона нажаль ніколи не має часу для себе!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Дуже хочеться, щоб на прикладі нашої мами змогли надихнутися міліон жінок! Щоб кожна, незважаючи на те домогосподарки вона, бізнеследі, керівник чи підлегла... знала, що для когось вона цілий Всесвіт, приклад для наслідування, безмежно серце сповнене любов'ю! Саме наша і є такою, такою різною і водночас самою люблячою, успішною і дорогою!

Матуся - наш Всесвіт!

Берегиня! Я дуже хочу, щоб читаючи ці рядки кожен зміг уявити уявити скільки любові і тепла мама вклала в наші серця! Нажаль, за рутинною домашніх справ, ми не завжди маємо час довго поговорити по телефоні, не дякуємо щоденно за самий найбільший скарб який ти нам подарувала, за життя! Лише ставши мамою ми можемо осягнути всю ту велику силу любові , тепла і турботи яку вкладають Внас наші батьки! Мамо, ніколи не забувай, що ти супер-жінка, красуня, порадниця, підтримка, сімейний вогник, скарбничка знань і найрідніша жінка в нашому житті) Дякуємо за те, що Бог подарував нам найкращу маму в світі!

Більше