Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Однозначно, для нашої матусі найбільшим досягненням є саме МИ – дві її донечки, дві принцеси, яких вона безмежно любить і вкладає всю душу і все серце в нас. Звичайно, ми уже дорослі, я сама є мамою прекрасної донечки і розумію, яку колосальну працю вкладала матуся у наше виховання та наш розвиток. Історію нашого щасливого дитинства можна писати дуже довго, адже батьки дійсно створили нам казку, в якій ми безтурботливо зростали і віримо в неї і зараз. Ми з радістю щодня чекали на матусю і татуся з роботи, адже що могло бути приємнішим, ніж тихі сімейні вечори проведені разом. Я зараз вплітаю кольорові резиночки у волосся донечки і пригадую, як колись і наша матуся перед роботою, зранечку, встигала і по господарстві попрацювати і нам з сестричкою заплести чарівні косички, вплести у них ніжні бантики і відправити до школи з побажаннями гарного настрою і високих оцінок. І, звичайно, у нас завжди був стимул радувати батьків і успіхами в школі, і перемогами на різних конкурсах чи олімпіадах. Адже, приклад батьків, які користувалися завжди авторитетом та шаною серед колег надихав і нас з сестричкою бути завжди в пошані. Закінчивши школу на золоті медалі та атестати з відзнакою, університет з червоними дипломами з відзнакою та занесенням до Золотої книги пошани випускників, нас часто запитували: «В чому наш успіх?». І ми одноголосно відповідали і відповідаємо: В любові батьків, які вклали у нас абсолютно ВСЕ! Адже, це зараз, гортаючи сторінки в Інстаграм, легко обрати розвивашки для дітей на будь-який смак та ціну, а колись все було складніше, враховуючи ще й життя в селі. Але це не про нашу матусю, вона встигала нам і журнали дитячі купити, і газети з розвиваючими завданнями, і конструктори, і кросворди, і пазли, і розмальовки, і знайти й англомовні журнали для дітей, які ми з величезними бажанням обожнювали читати і ще безліч всього. Тому, беззаперечно, НАША МАМА, не просто ЖІНКА, а СУПЕРЖІНКА і СУПЕРМАМА, яка з гордістю може сказати, що вона досягла успіху в МАТЕРИНСТВІ!!!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Вірною опорою, сильним плечем, мужньою спиною та духовним натхненням для нашої матусі завжди був наш рідний, дорогий, найкращий у світі ТАТО. Адже, як і для кожної жінки, для нашої матусі найважливішим та найціннішим у житті є сім’я. І кожна жінка завжди розквітає тоді, коли поряд вірний, чуйний, мудрий, добрий, прекрасний, мужній, хоробрий і ще безліч епітетів чоловік. І саме таким був наш тато. Це мотиватор і натхненник для мами і для нас. Але, життя, на жаль, невблаганне і складне, і так сталося, що життєва стежина, декілька років тому, нашого татка раптово обірвалася і ми залишилися без одного крила. Біль, розпач, жаль, туга... і тепер ми для мами створюємо крила захисту, бо вона НАША НЕНЬКА, НАШЕ СЕРДЕНЬКО. Життя продовжується, але біль втрати залишається назавжди. Та НАША МАМА дійсно, СИЛЬНА ЖІНКА, встигає ВСЕ, і по дому, і по господарству, і на роботі і звичайно з нами завжди на зв’язку бо живемо далеко від мами, від рідного домашнього гніздечка, адже її поради завжди безцінні. А рік назад, наша матуся отримала новий СТАТУС в житті – БАБУСЯ та отримала нове натхнення у житті – ПРЕКРАСНУ ВНУЧЕНЬКУ, і тепер матуся не лише ІДЕАЛЬНА МАМА, ІДЕАЛЬНА ТЕЩА, але й ІДЕАЛЬНА БАБУСЯ. Коли приїжджаємо до матусі в гості, відразу відчуваємо себе маленькими дітками, і радуємося щоденним приємностям, разом з донечкою. А мама створює нам неймовірний затишок. І для мене, як для молодої матусі, приклад нашої мами абсолютно у всьому є взірцевим та гордим і вартим для наслідування. Дякуємо, матусю, що надихаєте на щасливе материнство, а Ваші методи виховання та вкладання в діток, ми щодня використовуємо при вихованні донечки, Вашої внученьки. І мама дійсно отримала друге дихання, коли народилася внучка і мама почула таке завітне слово – БАБА БАБА, з вуст нашої маленької КОРОЛЕВИ ЕВЕЛІНИ.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Про маму ми можемо говорити постійно, подяка МАМІ БЕЗМЕЖНА, адже саме вона подарувала нам з сестричкою найцінніший дар – ЖИТТЯ… Хочеться скласти і присвятити мамі вірш, адже про неї можна писати багато. Мама НАЙКРАЩА, НАЙМУДРІША, НАЙПРЕКРАСНІША, НАЙТАЛАНОВИТІША, НАЙРІДНІША, НАЙНІЖНІША, НАЙСУЧАСНІША, НАЙВРОДЛИВІША, НАЙЧАРІВНІША і ще, і ще можна продовжувати список. Отож, матусю, цей вірш присвячуємо Вам! Ми народилися на прекрасній Волині, В хорошій і добрій сімї, І дякуєм Богу і долі, що саме Ви є наші батьки. Матусю наша рідненька, Ви для нас ідеал у сім’ї, Спасибі за Все, що ми маєм з сестрою, Всі Ваші поради завжди ми носим з собою. Мамочко, квіточко, лебідочко наша, Мамочко, сонечко, радосте наша, Спасибі ЗА ВСЕ на світі, Ви для нас НАЙДОРОЖЧА В ЖИТТІ!!!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Найголовніше для нашої матусі це, щоб дітки і внучка були здоровими. Вона завжди хвилюється за нас, хоч і знаходиться за сотні кілометрів. А нам хочеться прихилити весь світ перед нею, бо вона заслуговує НАЙКРАЩОГО. Адже присвятила своє життя нам. Ми б хотіли подарувати мамі довголіття і робимо так, щоб посмішка ніколи не сходила з обличчя мами!!!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Бо Матуся дійсно є МАМОЮ І НЕ ОДНОГО РОКУ, якби не матуся, ми б не були і не стали тими, хто ми є. Та, напевно, найголовніше, що я хочу відмітити, що МАМА НАВЧИЛА НАС БУТИ ЛЮДЬМИ. І це, напевно, є одним із важливих завдань кожної мами. Ви запитаєте, чому саме Мама Року-2021, бо це рік відродження для матусі, не лише як МАМИ, але й уже рік, як у новому статусі БАБУСЯ. Хочеться, щоб , коли мама, це читатиме, то сльозинка була від радості, адже в житті, на жаль сльозинки були на очах матусі і від цього важко на душі, але, як, кажуть, кожне випробування робить нас сильнішими. І наша МАМА, дійсно СИЛЬНА СУПЕРЖІНКА І СУПЕРМАМА. Матусю, Ви для нас МАМА РОКУ, кожного кожнісінького року. Ви заслуговуєте усіх земних благ, неймовірного жіночого щастя, радості, і ми Ваші дітки, будемо все робити для того, щоб Ви завжди посміхалася. І ця номінація МАМА-РОКУ є одним із цих сходинок. Дякуємо , матусю за недоспані ночі, за теплоту Вашого серця, ніжність Вашої душі, працьовитість Ваших рук. За те, що ми ГОРДІ БУТИ САМЕ ВАШИМИ ДІТКАМИ і, що у нас така МАТУСЯ!

Ми не перестаємо бути дітьми, поки у нас є МАМА!!!

Ми не перестаємо бути дітьми, поки у нас є МАМА!!!

Про маму можна писати цілу книгу, і кожен розділ, як і етап життя взаємопов’язаний з мамою, адже саме вона кожну хвилиночку, кожну секундочку думає про нас і завжди поряд думками. Історій про маму безліч, та, чомусь пригадалася саме така: ...6 років сестричці, мені 9 ... уроки ми в школі, скоро Новий рік, але ми думками уже у мами на роботі. Чекаємо тата після уроків, який нас забирає і відвозить до мами на роботу. Там пахне ялинкою, мандаринами і дійсно новорічною атмосферою. Мама, як Голова профкому, завжди організовувала для діток працівників неймовірні новорічні святкування. Ми з сестричкою в кабінеті мами одягаємо новорічні прекрасні наряди, які матуся оздобила блискучими гірляндами і йдемо до Діда Мороза та Снігуроньки на святковий вогник, після якого задоволені, щасливі та з подарунками поїдемо всі разом додому! ... Дякуємо, матусю, за безтурботне дитинство, яке Ви нам з татом подарували!!!

Більше