Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Моя бабуся працювала вчителькою молодших класів у маленькому селищі,де виконувала обов'язки директора,вчителя,нянечки,організатора походів та свят. Вона одночасно проводила урок для дітей різного віку,що знаходилися в одному класі і всі дотримувалися дисципліни та поважали її. Бабуся часто створювала веселі свята на які збиралися люди із всього селища,щоб подивитися на виступи юних талантів або просто посиденьки "своїх" біля школи,частуючи малят величезними варениками з вишнями!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Моя бабуся завжди хотіла бути сильною та незламною! Її надихала сама професія та діти!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Жінка-вчитель,ось як коротко можна сказати про Любов Іванівну! Людина яка змогла не лише дійти до своєї цілі,хоча шлях був не червоною доріжкою,а скоріше тернистою стежкою,а ще й завжди допомагала досягати цілей тим, хто цього справді прагнув! Бабуся Люба завжди була є і буде взірцем доброти,милосердя та співчуття,що поєднані з силою духу та незламністю. Все її життя було боротьбою,але при цьому вона зберегла вогник своєї душі і залишилася красивою та розумною жінкою,яку хочеться ставити в приклад та наслідувати!

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Бабуся найбільше мріє,щоб я та мама були здорові та щасливі. Нам би найбільше хотілося їй подарувати подорож закордон,адже вона там ніколи не була!Кудись в сонячні місця,де є море!

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

В травні їй виповниться 70 років,а вона досі тримає господарство,ходить на роботу,пішки кожну неділю йде 5 км до церкви,допомагає в селищі всім хто б не попросив,а ще вона неймовірно гарна,дотепна та розумна!Для нас з мамою досі "звертає" гори!

А Дід Мороз не справжній!

Двадцять років тому,коли бабуся ще вчителювала у малесенькій сільській школі, сталася з нею така пригода. Було це перед Новим Роком,потрібно було розробити сценарій свята для учнів та організувати його,чим вона власне і зайнялася!Все йшло добре,але єдиною проблемою залишався Дід Мороз,єдиний кандидат не здавався надійним,але свято ставало все ближче,тому довелось погодитися!І ось нарешті "день Х"!Вся школа прикрашена,діти сидять в костюмах,до свята залишається 30 хвилин і тут Любов Іванівна (так звати мою бабусю) дізнається,що Діда Мороза не буде,бо він уже почав відмічати свято і зараз не може не те,що свято провести,а з ліжка встати! Недовго думаючи,вона вдягла підготовлений костюм на себе,швидко зметикувала,ввійшла в образ та почала проводити свято! Хоч спочатку було важко,але згодом радість дітей надихнула і Бабуся Вчитель перетворилася на Діда Мороза!Учні були неймовірно радісні та щасливі,справно розказували віршики та здається зовсім не помічали підміну! Аж раптом,коли до закінчення "шоу-програмами" залишалося хвилин двадцять,найменший з усіх присутніх хлопчик,як закричить:"Це не справжній Дід Мороз!Це Люба Іванівна!Он дивіться у нього із під шуби виглядає її спідниця!А ще в нього такі ж зуби!" Після секундної паузи всі почали заливатися сміхом!Звичайно бабуся почала імпровізувати і повернула свято в потрібне русло,але коли ми згадуємо цю історію досі сміємося!

Більше