Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Нашій прабабусі у грудні виповнилося 97років! Вона має двох доньок, 4 онуків, та вже 4 правнуків! Щодня вона робить зарядку та гуляє біля моря. Бабуся знає багато віршів та росповідає їх с радістю своїм праонукам. Все життя бабуся працювала, у юнацтві навчилася шити, у важкі часи це дуже допомагало їй. Зараз вона продовжує допомагати всій родині, кому добрим словом або порадою, кому і реальним ділом! Бабуся завжди була и є красунею. Вміє доглядати за собою та николи не лінується. В неї завжди гарний парфюм, легкий макіяж та дуже стильне вбрання обов'язково з намистом або легкою хусткою. Вона є прикладом для всієї родини!

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Вважаю що внутришня сила характеру, потяг до життя та непомірна любовь завжди мотивує та надихає щодня прпцювати над собою та йти уперед! Сподіваюся, що любовь та турбота всієї родини також є великим мотиватором для неї!

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Дуже трудолюбива, сильна, цільоспрямована. Людина з великим сердцем та любовью до життя.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Вона мріє та молиться щодня щоб в ії родині був мир та злагода.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Вона пройшла довге життя, знає ціну кожної копійки. Але не дивлячись на усі труднощі, війну, роки бідності вона знайшла в собі сили виростити дітей, допогти онукам та дарити любовь праонукам.

Наша прабабуся - наше натхнення!

Особисто для мене бабуся завжди буде приеладом сильної люблячої жінки, мати, бабусі. Своїм життям вона показує, що ніколи не треба здаватися, що після тяжкіх часів наступає злагода, якщо ти достойно проходиш всі випробування та маєш любовь у сердці. Вона для мене приклад жінки, бо завжди має охайний вигляд, доглянута та гарним настроєм. Чи можна в 97 років відчувати себе на 50? Дивлячись на неї бачу що так!

Більше