Соціальні мережі

facebook youtube viber instagram telegram tik-tok

ІСТОРІЇ МАМ

Знайомство з матусею

"Що ви вважаєте її найбільшим досягненням у цій сфері? І лишіть сором’язливість їй – хваліть!"

Мама - людина, що живе не лише для себе, а й для всієї своєї сім'ї, з думкою про неї. Усі найкращі спогади та моменти - заслуга моєї мами. Навіть в найважчі моменти життя нашої родини мама робила все, щоб це не було відчутно та помітно для мене. Оберігала та турбувалась про мене. Любила понад усе та всупереч всьому.

"Як ви вважаєте, хто або що надихає її працювати над собою?"

Любов. Саме любов керує нею. У всіх вчинках словах та думках мама керується любов'ю. Любов'ю до близьких, родини, сім'ї та дітей.

"Якби її дітей попросили описати її, що б вони про неї розповіли?"

Я не зустрічала добрішої людини. Її мудрість є прикладом для мене. Мама ніколи не пройде осторонь чужої біди та проблем. Мама - моє втілення ідеалу жінки.

"Про що вона мріє? Що б хотілося подарувати їй найбільше?"

Мама ніколи не мріє про щось матеріальне. Для неї найголовніше здоров'я та щастя всієї сім'ї. Я б хотіла подарувати і показати їй цілий світ, за все що вона зробила для мене.

Якщо її номінують, значить, для тебе вона вже найкраща! Але все ж - чому саме вона має отримати звання «Мама року»?

Тому що, моя МАМА присвятила все своє життя щастю родини. Робила все можливе для цього. Навіть коли це здавалося неможливим.

Моє життя - її заслуга.

В ситуації коли здавалось, що всі відвернуться від мене та не зрозуміють моїх вчинків - мама була єдиною хто підтримав та зрозумів мене. Для мене це дуже цінно. Саме в такі моменти я розумію, що мама найголовніша людина в моєму житті.

Більше